سوالات متداول

  • اولین قدم برای برنامه ریزی در کنکور چیست؟

    برنامه ریزی از اصلی­ترین سوالات متداول کنکوری ها است. برای برنامه ریزی شما در ابتدا باید هدف‌گذاری کنید. نسبت به زمان باقی مانده به کنکور این هدف گذاری و برنامه ریزی برای آن متفاوت خواهد بود. در برنامه ریزی شما باید یک مرجع برای خود انتخاب کنید و با آن حرکت کنید. مثلا در یک آزمون آزمایشی شرکت کنید و هر هفته خود را به بودجه‌بندی آن آزمون رسانده و سعی کنید با آن جلو بروید.

  • بازه زمانی برای برنامه ریزی کنکور چقدر است؟

    بازه زمانی می‌تواند برای افراد مختلف متفاوت باشد؛ مثلا یک دانش‌آموز نیاز دارد در کلاس‌های مدرسه شرکت کند و خود را برای امتحانات نهایی نیز آماده کند. برنامه ریزی شما می‌تواند نسبت به بازه زمانی در اختیار شما متفاوت باشد. البته برای نتیجه بهتر برنامه ریزی یک ساله مناسب­تر خواهد بود. با مشاوره یکساعته رایگان کنکور نیز می‌توانید اطلاعات بیشتری در رابطه با شیوه برنامه ریزی کسب کنید.

  • اصلی‌ترین عامل یک برنامه ریزی خوب برای نتیجه بهتر در کنکور چیست؟

    در برنامه ریزی باید واقع بین بود؛ توانایی خود را بشناسید و زیاد از حد از خود کار نکشید. به یاد داشته باشید که ماراتون کنکور حداقل یک سال زمان می‌برد و شما نباید همه انرژی خود را در ماه‌های اول تلف کنید. خیلی‌ها به همین صورت از رقابت کنکور خارج شده‌اند. ساعت مطالعه شما باید تدریجی زیاد شود و روز به روز در زمانی که به مطالعه اختصاص می‌دهید بهتر شوید.

  • آیا ساعت مطالعه زیاد برای یک برنامه ریزی مناسب کنکور کافی است؟

    خیر. فرض کنید شما می‌خواهید در رشته پزشکی پذیرفته شوید. به همین دلیل روزانه 15 ساعت مطالعه دارید. اما اگر این 15 ساعت را به درسی مثل زمین شناسی اختصاص دهید، هیچ گاه به هدف خود نخواهید رسید. برای هر درس مطابق اهمیت زمان باید گذاشت.

     

  • چگونه از استرس کنکور دوری کنیم؟

    یکی از مهم­ترین سوالات متداول کنکوری ها استرس است. برای دوری از استرس، به یاد داشته باشید که تلاش‌هایتان هیچ گاه به هدر نخواهد رفت. از نوشیدنی‌های انرژی زا و کافئین دار در زمان‌هایی که تپش قلب و یا استرس دارید دوری کنید. مدیتیشن و یوگا برای آرامش کنکوری‌ها خیلی مؤثر است.

  • استرس قبل آزمون را چگونه حل کنیم؟

    قبل از آزمون‌های آزمایشی و خود کنکور خواب مناسب داشته باشید تا مجبور به مصرف کافئین نباشید. خودتان را به دست خدا بسپارید. فراموش نکنید که تلاش شما قرار نیست ناامیدتان کند و قطعا موفق خواهید شد.

  • استرس بعد از نتایج آزمون‌های آزمایشی را چگونه حل کنیم؟

    اگر نتایج آمد و رضایت بخش نبود ناراحت نشوید. آزمون‌های آزمایشی برای برنامه دادن به شما است و گاهی به اندازه کافی قابل استناد نیست. چه بسیار رتبه‌های تک رقمی که در آزمون‌های آزمایشی شکست خورده‌اند.

  • موقع استرس شدید چه کنیم؟

    چشمانتان را ببندید و چند نفس عمیق بکشید. در صورت امکان کمی راه بروید و نوشیدنی خنک مثل آب سرد بنوشید. چند نفس عمیق ضربان قلبتان را سریع پایین می‌آورد.

  • سوالات رایج در مورد روش تست زنی کنکور

    برخی از سوالات متداول کنکوری ها درباره تست زنی است. هر چیزی با تمرین ممکن خواهد بود. با تست زدن بیشتر با سوالات آشنا خواهید شد و سرعتتان بالا خواهد رفت. هر چیزی اولش سخت و زمان بر است. ناامید نشوید.

  • تست‌های شمارشی را چه کنیم؟

    در دور اول سوالات آسان را جواب دهید. امتیاز سوال سخت و آسان یکی است و نیازی نیست وقتتان را با سوالات سخت هدر بدهید. اگر زمان داشتید به سوالات شمارشی و دشوار برگردید.

  • آیا رها کردن تستی اشتباه است؟

    به هیچ عنوان. بسیاری از سوالات کنکور برای حل نکردن طراحی شده‌اند. با تمرین زیاد به این سوالات که وقتتان را نباید برایشان بگذارید آشنا خواهید شد.

  • تست را نزنیم یا با شک جواب دهیم؟

    کنکور نمره منفی دارد. به این صورت که سه جواب غلط، امتیاز یک جواب درست را خواهد گرفت. اگر شک زیادی دارید جواب ندهید.


  • برای جلسه کنکور چه تغذیه‌ای ببریم؟

    آب یا آبمیوه با بیسکوییت خشک. از تنقلاتی مثل شکلات که آب می‌شوند و ممکن است دست و یا برگه‌تان را کثیف کند دوری کنید.

  • شب قبل آزمون چه بخوریم؟

    شامی سبک سرشار از پروتئین و لبنیات. از غذاهای چرب و سنگین و نشاسته زیاد دوری کنید.

  • برای افزایش حافظه چه بخوریم؟

    پروتئین، لبنیات، گردو، مویز، کشمش همه سبب بالا رفتن حافظه می‌شوند.

+